неделя, 1 януари 2012 г.

Мнения за Спа Хотел Костенец - Spa Hotel Kostenec Нова Година 2011

Част закуската седеше с часове на пода.
Обслужването в "Спа хотел Костенец" е под всякаква критика. Имам чувстото, че тук работи най-безмозъчния персонал на света...

2 коментара:

  1. Ужасно място, брутално отвратителен персонал. Мизерия, гадна храна. Гледката беше "ПРЕКРАСНА" - купчина строителни отпадъци. Юли, 2013г.

    ОтговорИзтриване
  2. Трагично-комичен пример за туризъм по български. Самозабравил се местен "бизнесмен" се упражнява в нещо от което нищо не разбира. Мръстотията е потресаваща. След като са се изнесли строителите, май въобще не е чистено. Така или иначе това "нещо" е ужасно построено и започва да се разпада. Вътрешния басейн е малък и водата обилно хлорирана. Дали е минерален? По благоволение на управителя може, в съботния препълнен с гости на хотела ден, да се отвори и малкото външно минерално басейнче. Е, "гости на хотела" - общоприет израз е, а не заради отношението. С повече усилия там се събират 10 човека един до друг, ако не шават много. Парна баня и сауна в събота се пускат по изрично настояване на вече доста ядосаните "гости". Голям проблем е да се поставят закачалки за халати и няма никъде в "СПА центъра" и басейните. В ресторанта може и да се улучи нещо което да е хубаво за ядене, но трябва да се разчита на благоприятно подреждане на звездите. Ако съществува такова нещо като камериерки, няма очевидни белези от тяхното присъствие, по-скоро очаквайте да се поразровят в багажа ви отколкото да ви почистят стаята. Имаше някакви клети хора с пакети за по 5 дни - молете се за тях и нека да оцелеят. Обективността изисква да се каже, че двете руси сервитьорки в ресторанта се стараеха. Очевидно им липсва подготовка и умения, но при този мениджмънт и на тях едва ли им е лесно. Също така не се пуска чалга в ресторанта и се спазва забраната за пушене. Не е малко, нали :)

    ОтговорИзтриване